Синът на Кольо Карамфилов: Карантината срина психиката ми! Кой ще ни компенсира?!

https://goreshto.net/novini/sinat-na-kolyo-karamfilov-karantinata-srina-psihikata-mi-koy-shte-ni-kompensira/51477 Goreshto.net
Синът на Кольо Карамфилов: Карантината срина психиката ми! Кой ще ни компенсира?!

Синът на художника Кольо Карамфилов призна, че е в депресия!

В депресия и паник атаки е изпаднал синът на големия художник Кольо Карамфилов - Росен Карамфилов. Младият мъж е с ограничени физически възможности и ползва инвалидна количка. За сметка на това обаче е особено талантлив писател и поет. Преди часове обаче той изригна в мрежата с разкритие, че двумесечната карантина заради Ковид-19 е съсипала психиката му. Не само неговата, но и на редица други творци. А въпросът, на който все още няма отговор, е - кой ще кампенсира тези хора: "И за какво беше целият този фарс в последните два месеца?! Опитаха се да ни унищожат. Почти успяха. Аз лично съм със срината психика, която никой няма да ми върне. Чувствам се кошмарно и съм в перманентна депресия с епизоди на мания. Нощем скачам насън в ужас от цялата тая репресия, която бе наложена върху обществото ни. Сега изведнъж всичко утихна и се очаква да бъде по старому. Питам - кой ще ни компенсира? Не говоря изобщо за артистите и тн. Кой ще ни подаде ръка чисто човешки да се изправим след тоя глобален срив. Мнозина полудяха, а някои луди се влошиха. На кого да обясня, че ни разболяхте? Фините, умните интелигентните най-силно пострадаха. Никой не говори за това. Аз искам да говоря за това. Къде сте, медии? Слуги на продажни политици! Къде сте? Защо всички мълчат? Пак ли аз трябва да крещя в тихата стая на смазаната българска нация?! Пак ли аз? Съсипахте ни и с усмивка отсякохте, че ситуацията е овладяна. Изобщо не е. Ама изобщо. Погрижи се за чедата си, майко Българийо!", изригна в мрежата Росен Карамфилов. 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.