Преди минути: Соня Колтуклиева от първо лице за ситуацията на летище Хийтроу!

https://goreshto.net/balgariya/predi-minuti-sonya-koltuklieva-ot-parvo-lice-za-situaciyata-na-letishte-hiytrou/51470 Goreshto.net
Преди минути: Соня Колтуклиева от първо лице за ситуацията на летище Хийтроу!

Соня Колтуклиева с разказ за полупразното летище Хийтроу!

Летище Хийтроу е полупразно - за сведение на всички, които твърдят, че Ковид-19 е просто една световна конспирация. Това разкри Соня Колтуклиева преди минути. Журналистката се намира на мястото и подробно описа ситуацията там: "За първи път от близо 3 месеца съм на летище. Пътувах с Piccadilly line на метрото до Heathrow съвсем сама във вагона - стресиращо е, признавам..., пристигнах за 30 вместо за 45 минути, защото някои спирки са затворени, а на отворените се качват и слизат много малко хора. Всички полети от/до Лондон от началото на пандемията са събрани на Терминал 2, Queen Elizabeth !!, много модерно и красиво място. И празно... Раздават маски, а по уредбата съобщават да се спазва дистанция и да се пътува само при крайна необходимост. Служители с маски и ръкавици упътват рехавия поток от пътници къде да се насочи за проверка на багажа. Заговаря ме млад регулировчик; научавайки, че пътувам за България, се оживява и размечтава: О, България, “Слънчев бряг”, искам да живея там цял живот и да не излизам от баровете; ще си намеря хубава българка, ще се оженя и ще живеем в каравана на морето! Пожелавам му да му се сбъдне! На Терминал 2 всичко е затворено, с изключение на Boots за лекарства, козметика, сандвичи и безалкохолни напитки. Тихо е. Добре, че е малката, но шумна българска група, за са разбереш, че си на международно летище, все пак...", споделя Соня Колтуклиева. 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.