Венци Мицов разплака жена си навръх рождения й ден! (още разкрития)

https://goreshto.net/novini/venci-micov-razplaka-zhena-si-navrah-rozhdeniya-y-den-oshte-razkritiya/51469 Goreshto.net
Венци Мицов разплака жена си навръх рождения й ден! (още разкрития)

Венци Мицов буквално разплака съпругата си Дидка!

Жената на Венци Мицов проля сълзи навръх рождения си ден и то предизвикани от нейната половинка. Сълзите обаче не бяха от мъка, а от щастие. А музикантът доказа, че е голям човек с още по-голямо сърце. Ето как я изненада в мрежата:

"Тя е всичко, което аз не съм...

Тя се усмихва, когато аз съм мрачен и навъсен. Тя е красива, когато аз съм грозен. Тя е умна, когато аз съм напълно изтъпял. Тя е оптимист, когато аз съм убеден, че надежда няма. Те е мила, когато аз съм зъл. Тя е деликатна, когато аз съм прям. Тя е любовта на живота ми. Днес Дидка има рожден ден. Предпочитам да празнувам нейния рожден ден пред това да празнувам своя. Защото моите рождени дни нямаше да са празници, ако не бяха нейните. Живеем във време, в което всички изчаткаха. Едни привидяха чипове и ваксини, други - извънпланетарни заговори, а трети - някакви други невероятни простотии. В това наистина малоумно време аз имах щастието да прекарам най - леката социална изолация. Не защото ми беше лесно - знаете, наскоро всички, включително и аз разбрахме, че съм бил преминал в някакви медии и партии (7/8, 9/8, 11/16), щото съм останал без пари. Цялата жълта преса го написа, няма начин да не е вярно. Не, не беше лесно финансово. Но беше лесно да бъда у дома, защото бях с момичето, в което се влюбих от пръв поглед преди много, много години. А това момиче е много важно за мен. То е огледалото, в което се оглеждам сутрин. И когато се огледам, виждам себе си такъв, какъвто съм в действителност - извън самозаблуди, его и грешна самооценка. Днес моето момиче има рожден ден. А аз седя и си задавам въпроса - какво направихме ние, за да заслужим любовта на близките си? И понякога - без да се усетим - не нараняваме ли именно тях най - силно? Ей така, без да си дадем сметка? Този въпрос среща гузни отговори. И тези отговори едва ли ще произнесем в публичното пространство. Но знам, че моето момиче ще ми прости. Защото моето момиче е такова - добро, красиво и умно. Тотален мой антипод. Честит рожден ден, Дидка! Някой ден, когато сме възрастни, ще ти разкажа как докато пишех този пост и гледах от прозореца на панелката в Младост 4 си представях, как двамата с теб сме възрастни, живеем в някоя малка къщичка на село и отглеждаме много кучета, котки, внуци... Ще ти го разкажа и ти ще отвърнеш - “Знам, ти не умееш да пазиш тайни и ми разказа за тази твоя мечта още тогава”... Честит рожден ден, мое момиче! Обичам те!", трогна мрежата и най-вече жена си Венци Мицов.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.