Това Тайра Банкс ли е? Някогашният супермодел заприлича на леличка (Папарашко фото)

https://goreshto.net/zhalto/tova-tayra-banks-li-e-nyakogashniyat-supermodel-zaprilicha-na-lelichka-paparashko-foto/51456 Goreshto.net
Това Тайра Банкс ли е? Някогашният супермодел заприлича на леличка (Папарашко фото)

Тайра Банкс е неузнаваема в ежедневието си

Топ моделът Тайра Банкс шокира с визия своите почитатели. Звездата излезе на семейна разходка без капка грим и с прилепнал клин, който подчертава нейните пищни форми. 46-годишната манекенка признава в интервю, че обича храната и й се наслаждава истински. [caption id="attachment_18093" align="alignnone" width="365"] Снимка: Папараци[/caption] “Много неща от личния ми живот и нещата, които обичам да правя, са свързани с храната. Да търся нови ресторанти, да намирам предизвикателство в това да не ходя отново в един и същи ресторант в продължение на шест месеца, да посещавам фестивали за храна… Много обичам големи клуб-сандвичи”, допълни тя. През 2019-та година тя позира за корицата на списание “Sport Illustrated”. Година по-късно признава, че е качила 15 килограма, но няма намерение да прави строги диети, поне не и на този етап, пише paparazzi.bg.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.