Бунт след финала на Като две капки вода (Вижте какво разгневи феновете)

https://goreshto.net/shoubiznes/bunt-sled-finala-na-kato-dve-kapki-voda-vizhte-kakvo-razgnevi-fenovete/51454 Goreshto.net
Бунт след финала на Като две капки вода (Вижте какво разгневи феновете)

Зрители останаха недоволни от победата на Фики в Като две капки вода

Фики Стораро е победителят в осмия сезон на шоуто „Като две капки вода“, което свърши миналата седмица. Болшинството зрители искрено се зарадваха на победата на Фикрет, който показа не само талант, но и редица човешки качества като възпитание, финес, култура и скромност. Не бяха малко тези обаче, които скочиха възмутени в страницата на предаването. Потребителите са категорични, че Фики е трябвало да остане поне на трета позиция, а истинският победител е Маги Джанаварова. Някои дори заподозряха измама и уреждане на „наши“ и „ваши“ заради намеса на Тони Стораро. [caption id="attachment_18087" align="alignnone" width="365"]Като две капки вода финал Снимка: Нова ТВ[/caption] „Заслужаваше първото място! Но момичето си няма богат татко и съответно остана втора!“. „Е, то си личеше от първия епизод. Магърдич направо благоговееше пред Фикрет – ма колко бил възпитан, ма колко отговорен, ма колко добър, пък талантлив…. малиииииии“. „Трябваше да спечели, но всички знаеха предварително кой ще е победител!“. „По-добре, че не спечели Маги, защото щяха да я обвинят, че наградата й е подарена, благодарение на Димитър Маринов!“. „Маги беше моят фаворит, но пък Фики спечели също много заслужено! Всички са победители за мен!“. „Маги ги отвя на финала. Фики се постара има гласови възможности, но не и за финалист. Видимо беше за трето място“. „Съжалявам, Маги! Ти нямаше тати да дърпа конците цял сезон. Обичам те, момиче!“, не спират да коментират и до този момент в социалната мрежа, пише marica.bg.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.