Никол Станкулова сподели любопитни неща за себе си (Вижте какво призна)

https://goreshto.net/shoubiznes/nikol-stankulova-spodeli-lyubopitni-neshta-za-sebe-si-vizhte-kakvo-prizna/51450 Goreshto.net
Никол Станкулова сподели любопитни неща за себе си (Вижте какво призна)

Никол Станкулова повдигна завесата над личния си живот

Никол Станкулова рядко говори за личния си живот и гледа да го пази в тайна от медиите. Тези дни тя реши да отговори на всички въпроси на своите последователи в Инстаграм, от където научихме някои неподозирани неща за нея. Детската мечта на Станкулова не е била телевизията и оповестяването на прознозата за времето. Искала е да стане нещо съвсем различно, а именно стюардеса. [caption id="attachment_18073" align="alignnone" width="270"] Снимка: Инстаграм[/caption] Това обяснява и нейната голяма любов - пътешествията. Всеизвестен факт е, че Никол няма проблем с дългите полети и често си подарява най-различни екскурзии, а в колекцията й със сувенири със сигурност има от почти всички кътчета на света. Никол за първи път призна, че е качила едва 11 килограма по време на бремеността. През 2018 г. синоптичката стана майка за първи път, а тя и приятелят й нарекоха момиченцето Теа, пише show.blitz.bg.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.