Здраве и диети Новини

Дизайнерката Евгения Борисова успя: Свалих над 5 кг. за нула време! (разкри начина)

Евгения Борисова не само свали килограми, но и много сантиметри!

Дизайнерката Евгения Борисова започна диета съвсем скоро, но днес вече се похвали с уникални резултати. Буквално за нула време тя е успяла да свали над 5 килограма, но и много сантиметри от обиколките си.

Както знаем, тя разкри, че е започнала диетата на своята приятелка Ваня Червенкова. В това обаче няма грам реклама, защото Жени показа нагледно снимка с новия си панталон, закупен преди дни. Който вече й е безкрайно широк. Ето какво обясни тя за диетата и ефекта от нея засега:

“Здравейте приятели, днес приключвам първият цикъл от диетата. В килограми това са 5,200, а в сантиметри видимо съм събрана и свобода новите дрехи. Трудността в последните дни се изразява в отпадналост и раздразнителност.

Шоколад = 0 Въглехидрат, малко чия в млякото и картофите в първия ден. Утре започвам нов цикъл и се надявам за още малко свалени килограми.

Вторият цикъл ще започна в обратно пропорционален ред и сега ще започна с риба зеленчук, месо и картоф, а после ще върна по същия начин до кисело мляко. Тоест вторият цикъл ще е малко по дълъг.

Продължавам да пия по 2 таблетки BEVARED на ден сутрин на гладно. Успех на всички, които пазят диета и се дръжте, защото резултатът си заслужава. „

Благодаря ти Ваня Червенкова за подкрепата. Знам, че ще кажеш ” Стига с тоя шоколад, още ли ти се яде!?” Да си призная- Да! Изкушението е навсякъде”, сподели Евгения Борисова.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.