България Новини

Слави Трифонов изтрещя: Какво ще ги правим сега тия кавали?! (виж тук)

Слави Трифонов побесня отново срещу правителството!

Шоуменът с политически амбиции Слави Трифонов отново скочи срещу правителството. Напоследък атаките му към управляващите зачестиха и са почти през ден. Ето какво заяви Дългия този път, цитираме го без редакторска намеса:

“Вчера излезе позицията на Европейската комисия за мониторинга над съдебната система и корупцията в България. И от доклада става ясно, че мониторингът над България продължава.

Цитирам дословно: “Тези въпроси са предмет на мониторинг по механизма за сътрудничество и проверка. В рамките на този механизъм Комисията продължава да наблюдава съдебната реформа и борбата с корупцията в България.”

С тези изречения Брюксел потвърждава, че въведеният преди 13 години мониторинг продължава да действа, защото явно България не е изпълнила уловията за реформа на съдебната система и ефективност при борбата с корупцията.

И днес сутринта, във фейсбук профила си, външният министър Екатерина Захариева заяви следното: “Мониторингът на ЕК върху България е вдигнат”.

Абе хора, какво става, бе?! Външният ни министър не просто лъже, а направо…. нямам думи да опиша какво прави.

Това е толкова абсурдно, нелепо, дори престъпно, че направо е сюрреалистично. Европейската комисия заявява, че мониторингът над България не е паднал, а външният министър на България заявява, че е паднал.

А сега, де! Ще цитирам една песен, в която се казва: “… И какво да ги правим сега тия кавали, след като вече сме ги избрали?”, изригна Слави Трифонов.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.