Горещо Шоубизнес

Кремена Халваджиян съсипана след като я уволниха от “На кафе”

Кремена Халваджиян не крие, че не е очаквала да бъде махната от предаването

“Много, много ми е мъчно, че ме махнаха от „На кафе” и в момента не работим с моята асистентка там. Но такъв е моментът за телевизията”, казва Кремена Халваджиян по повод уволнението си.

Преди дни тя бе освободена като стилист от екипа на шоуто, което през юли излиза във ваканция. А до тогава водещите ще се обслужват от гардеробиерка, като не е ясно в какъв състав ще бъде през следващия сезон.

кремена халваджиян
Снимка: ХотАрена

„Аз съм там от създаването на телевизията, а да не говорим, че за нас с Гала предаването „На кафе” ни е като детенце, създадено по специален начин с цялата ни любов”, споделя Кремена, цитират от „България днес”.

„От хората, които бяхме в самото начало, остана само Гала, на която в момента й е много мъчно, разбирам я.

Но това между нас не е свършило. Ще изчакаме да приключи кризата, пък да видим какво ще се случва след това”, споделя още Кремена.

Тя неочаквано бе освободена от екипа, тъй като се налага шоуто да работи с намален бюджет. „Подхождам с разбиране към кризата. Тя е повсеместна навсякъде и досега се държа по-трезво, макар да ми е болно, защо да го крия. Но не ми е в характера да се оплаквам”, споделя още Кремена Халваджиян.

С колежката си Гала Кремена се познава от години. Двете стават бързо приятелки и са изключително близки през цялото това време. Дори заедно работят в шоуто от самото му създаване.

И въпреки интригите и скандалите, двете остават заедно като неразделни приятелки. „Имам чувството, че някой ден ще си седнем главица до главица и ще си стареем заедно”, казва още тя.

Кремена споделя, че е наясно, че двете често будят и завист заради стандарта на живот, който имат и любовта на съпрузите си.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.