Забавно

Удря ни ретрограден Плутон!(И зодиите няма да са същите-част 1)

На 25 април Плутон навлезе в своята ретроградна фаза и ще остане там до 4 октомври

Въпреки че влиянието на тази планета не е толкова силно и разрушително като Меркурий, неминуемо ще промени плановете на много от нас.

Властелинът на подземния свят, както още го наричат, ще доведе до душевен катарзис при някои представители на зодиака.

зодии
Ретрограден Плутон действа на зодиите, сн. Фейсбук

Те ще се обърнат към себе си и ще осъзнаят, че трябва да се избавят от натрупаното напрежение, да променят начина си на мислене или отношението си към определени хора.

Планетата е тук, за да помогне на представителите на зодия Овен да подобрят кариерното си развитие.

За едни това означава намиране на нова работа, докато за други – шанс да покажат какво могат и най-сетне да бъдат забелязани.

През периода Телците ще променят своето виждане за света.

Всички, родени под този знак, имат силно развита ценностна система, в която винаги са вярвали, но вече е време да погледнат по друг начин на живота.

Под влиянието на Плутон, Телците ще спрат да гледат само от собствената си камбанария, но и ще спрат да се раздават за хората, които не ги ценят.

Ретроградният Плутон ще помогне на Близнаците да се избавят от страха от обвързване, който им пречи да създадат семейство.

Планетата ще ги накара да постигнат хармонията, която търсят и така да установят баланс спрямо това какво са готови да дадат и получат от една връзка.

Представителите на зодия Рак ще имат възможност да преосмислят своите взаимоотношения. Те ще си дадат ясна сметка за това накъде отиват отношенията им и дали си струва да им се отдават напълно.

Някои Раци ще разберат, че ги манипулират емоционално, докато други ще осъзнаят, че те тормозят своите най-близки с поведението си. Дали ще си вземат поука – зависи от тях.

Повечето хора от зодия Лъв ще разберат, че трябва да имат повече време за себе си. Плутон ще бъде благосклонен към тях.

Лъвовете ще се погрижат за своето здраве и ще се обърнат към звездите, които ще им посочат как да бъдат щастливи, пише Tialoto.bg.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.