Вихра Петрова се разбунтува: Край! Приключвам с коронавируса! (ще живее нормално)

https://goreshto.net/novini/vihra-petrova-se-razbuntuva-kray-priklyuchvam-s-koronavirusa-shte-zhivee-normalno/51428 Goreshto.net
Вихра Петрова се разбунтува: Край! Приключвам с коронавируса! (ще живее нормално)

Вихра Петрова не издържа на напрежението и изолацията с месеци!

Бившата отчаяна съпруга Вихра Петрова шашна всички с импровизиран бунт в мрежата. Преди часове тя декларира най-сериозно, че приключва с темата за Ковид-19 и всички производни. За да живее отново нормален и спокоен живот, както преди. "Аз лично приключвам с корона вируса! 2 месеца не съм мръднала от вкъщи! Принципно съм отговорен човек и го направих от отговорност, не защото го смятам за нещо ужасяващо. Хич, не го и отразявах, докато не ни затвориха! Оползотворявах времето си качествено, така че не съжалявам! Но вече наистина приключих с това! Детето ми, което по принцип е много здраво, имаше сериозни температури около Нова година! Явно сме си, боледували без да знаем! Адмирирам отговорността на управляващите, но като цяло мисля колко ли вируси си щъкат не обявявани през всички години? Много харесвам професор Мутафчийски, поклон пред неговата работа и отдаденост, но ние трябва да живеем, при все че при нас изобщо нямаше драми и по Великден и Гергьовден, когато всички се събраха. Започна и на мен да ми намирисва цялата ситуация... Може да не съм права, но не знам дали коронавирусът ще ми отнеме въздуха, маската със сигурност ми го отнема, не мога да дишам и това не ми е ок", заяви категорично Вихра Петрова.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.