Иван и Андрей скочиха на ултрасите на Левски!

1

Иван й Андрей шокирани от действията на “качулките”

Иван и Андрей са сред най-запалените фенове на Левски и не пропускатмач на “сините” от години. Очилатият телевизионер не скри разочарованието си от случилото се на пресконференцията миналата седмица, когато “качулки” нападнаха Ивайло Петев и се изказа доста остро по адрес на въпросните ултраси в шоуто “Сблъсък”.

“Искам тези примати да не бъдат пускани на стадиона, а не ръководството на Левски да ги слуша и да изпълнява това, което искат. Говоря за приматите с качулките, които влязоха и съблякоха човека, който е хомосапиенс, а те не са хомосапиенс”, изригна Андрей.

“Не мога да се шегувам с тая тема, мама му стара. Не ми е смешно с тия астралопитеци. Страшно е, че с тези 500 човека се съобразява най-големият футболен клуб в България. А не с хомосапиенс, които са 2  милионафенове на отбора”, продължи Арнаудов.

1 коментар
  1. blizoo казва

    Толкова ли не успяхте да ги намерите кои са тея “качулки” и да им хвърлите един бой? Това което стана показа селянията която е във “Фен клуба на лефски” Някакви боклуци ще казват кой да е начело на отбора а нямат и 1 хилядна от бюджета на отбора… Зле сте !

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.