Ето какво се случва със "Съни бийч" (Кога се връща сериалът на екран?)

https://goreshto.net/shoubiznes/eto-kakvo-se-sluchva-sas-sani-biych-koga-se-vrashta-serialat-na-ekran/51418 Goreshto.net
Ето какво се случва със "Съни бийч" (Кога се връща сериалът на екран?)

"Съни бийч" беше спрян след само 4 епизода заради кризата с коронавируса

Летният сериал „Съни бийч” по Би Ти Ви, бил замислен като дълга поредица с много продължения по подобие на „Столичани в повече”. Според вътрешна информация още при заснемането на първите епизоди телевизията поръчала още няколко сезона, един от които трябвало да бъде зимен. Сценариите отдавна били готови, но екипът изтеглил късата клечка. [caption id="attachment_17950" align="alignnone" width="365"] Снимка: бТВ[/caption] След като продуцентите Андрей Арнаудов и Иван Христов чакаха две години, за да видят продукцията си на екран, тя бе спряна преждевременно след епизод 4 в очакване на по-добри времена без Ковид-19. Едва тогава ще бъде излъчена останалата част от сезон 1, а за продълженията засега никой не смее да мисли, пише Уикенд.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.