Ирина Тенчева се страхува да пусне малкия Сами на детска градина! (виж тук)

https://goreshto.net/novini/irina-tencheva-se-strahuva-da-pusne-malkiya-sami-na-detska-gradina-vizh-tuk/51415 Goreshto.net
Ирина Тенчева се страхува да пусне малкия Сами на детска градина! (виж тук)

Ирина Тенчева призна, че се бои да върне Самуил в градината след изолацията!

Половинката на продуцента Иван Христов - Ирина Тенчева преди минути разкри страха си в мрежата. А той е да пусне малкия им син Самуил на детска градина от понеделник. Знаем, че тогава малчуганите ще бъдат върнати в градините, по заповед на здравния министър. Ето какво споделя по темата Тенчева обаче: "От понеделник ваканцията за най-малките приключва... Емоциите ни са противоречиви. Сами чака с нетърпение игрите с приятелите си. Татко му е твърдо ЗА незабаното му връщане в градина, а аз... Тези над два месеца: рисувах с него, садих растения, боядисвах, готвих, гледах филми, учих дистанционно, пих коктейли (неговият е от ябълка и ягоди), сглобявах мебели и си говорих... най-вече много си говорихме, да... Плюс не боледува нито един ден, което майките на по-лесни на грипове деца знаят какво означава (за сравнение, когато посещава градина, боледува средно 10 дни в месеца...) На всичко отгоре съм от умерените консерватори по темата с Covid-19, т.е. веднъж приела опасността и мерките, ми е много по-трудно да ги “разхлабя”... Сега си лежим на тревата и чакаме да изсъхне първата ръка боя върху едни рафтчета, които “намацахме” заедно и ми се иска да прочета и вашето мнение по темата. Ще пуснете ли дребосъците на градина от понеделник и с какви чувства? (правя уточнението, че все още не мога да отворя ресторанта си, заради което съм у дома)", сподели Ирина Тенчева.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.