Журналистът Васил Петев разтърси мрежата! (още подробности)

https://goreshto.net/novini/zhurnalistat-vasil-petev-raztarsi-mrezhata-oshte-podrobnosti/51414 Goreshto.net
Журналистът Васил Петев разтърси мрежата! (още подробности)

Журналистът Васил Петев с остър коментар в мрежата!

Журналистът Васил Петев разтърси с остър, но много актуален и точен коментар. Той засяга най-наболелите проблеми от настоящето ни и може би затова се разпространи с бясна скорост в мрежата.

"Всеки има свое мнение, разбира се, но аз твърдо продължавам да считам, че тайната на съвременната българска публична мисъл и комуникация се крие в магичните свойства на новата сатанистка дрога андренохром.

Просто няма каква друга да бъде причината за събитията, действията, изказванията и съждения, които ни заливат като сахарски вятър през последните няколко месеца. Да почнем от доктор Мутафчийски, който след като първо ни се присмя за това, че се плашим от някакъв тъп грип, после почти погреба възрастните ни познати и родители от екрана на телевизора, а накрая се вбеси, че чувалите му за трупове били останали празни. Яко, а? Андренохром. Да продължим с Ангелкова, която след като първо отложи летния сезон с 6 месеца (само гаджето на Мордор досега ги можеше тея селски номера), после добави, че старите приятели на премиера, които държат по-голяма част от концесията по Черноморието ни, едва ли не ще ни върнат по некой лев, ако им идем на гости. СИК ще ни върне пари?! Яко, Ангелкова! Андренохром. Да погледнем и културата, в частност лицата Банов и Рашидов. Ало? Чуваме ли се? Пием, пушим три в едно. Тези двама мозъчни тръстове освен, че не спряха полупияни да си мерят Лувърите по телевизиите, накрая решиха, че кината са безопасни, а театрите не. Какво друго освен андренохром?! За Нарциса на републиката пък какво да кажа? То това вече са 15 години чист андренохром. Борисов без да се е нагълтал с андренохром на работа не ходи! Той вече толкова ни ненавижда и презира, че не спира да ни плюе директно от екрана - днес тулуп, утре мисирка - бой по кофти материала! Абе, както би казал Дани Кирилов - Ръбъла, при повечето престъпления има нарушение на закона. Андренохром бе! Чист! А Тити Папазов?! На какво е според вас, Тити Папазов? На андренохром, разбира се. Чакал от Васил Божков акциите на Левски, моля ви се. И накрая Сашо Диков му ги измъкна под носа! Този сюжет според вас, ако не си на андренохром, може ли да ти се случи въобще?? А Батков? Каза на Беновска преди минути, че била красива! После и намекна, че била и мъдра. Какво ви е бе, хора?! Спрете го тоя андренохром бе, моля ви. А колегите журналисти, които днес написаха, че Божков обичал да плава с ултра скъпата си яхта до Куршавел, който е на 1800 метра средна надморска височина във Френските Алпи, те на кво са? А? Много ясно! На андренохром, разбира се. А професор Герджиков, който познава закона на принципа “тука има, тука нема”, и в рамките на 48 часа компетентно защити две коренно различни тези, той на какво е според вас? Андренохром! Радев и той е почнал да ползва, андренохром. Още не му личи прекалено, но се усеща, че започва да му харесва. Всички са на андренохром, пичове, всички в тази държава. Но ние дори не сме държава, ние сме си едно чисто гето. Гето пълно с бедни и унижени негри, предварително умрели от коронавирус, а докато чакат неизбежното, маат андренохром и дишат 5G. Това е България", разтърси Васил Петев.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.