Забавно Хороскопи

Те ще са галениците на Вселената през годината

Тези зодии ще са галеници на съдбата

Вселената е благосклонна към тези зодии от зодиака. Тя ще ги дари с късмет и благоденствие. Те ще получат това, за което дори не са посмели да мечтаят. За тези три зодии 2020 г. ще е повече от добра.

зодии
Тези зодии са галеници на съдбата, сн. Фейсбук

Любов ще е думата, с която най-точно и бързо може да се опише годината за Риби. Тези от вас, които са се страхували, че няма да срещнат обич, най-сетне ще открият своята съдбовна половинка.

Да, това няма да се случи много лесно, но след много трудности и предателства ще открият човека, който ще ги накара да забравят за несгодите си.

За обвързаните Риби годината също ще е важна, защото ще скрепят отношенията си и ще увеличат своето семейство с поне още един член.

Телецът ще осъществи приключение, за което винаги сте мечтали, но все не са ви достигали финанси, кураж или свободно време.

Най-сетне всички ваши липси ще са попълнени и най-после ще можете да грабите с пълни шепи от живота.

Ще скочите в неизвестното с голямо вълнение и ще се пренесете на място, което сте виждали досега само в своите най-красиви сънища.

Ще поемете много рискове, но и ще изживеете неповторими емоции, с каквито малко хора могат да се похвалят.

Козирог – Дори и тези от вас, които са загубили вяра в своя късмет, през 2020 година ще се уверят, че чудеса съществуват не само в приказките и филмите, но и в реалния живот.

Точно когато са загърбили всякаква надежда и са потънали в униние, ще се случи нещо, което ще ги накара да вдигнат гордо глава, пише Edna.bg.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.