Наталия Симеонова не може да прежали развода с Денис (Водещата все още без мъж до себе си)

0

Наталия Симеонова призна, че не е открила любовта след развода с Денис Ризов

По ирония на съдбата Наталия Симеонова живее сама и без мъж до себе си. Водещата на “Море от любов”, която някога събра толкова много двойки в култовото си предаване, не може да се похвали с щастлива развръзка в личния си живот.

“Сама съм, нямам мъж до мен”, разкри в интервю блондинката, която на младини минаваше за един от секссимволите. За съжаление тъгата й още няма лек, тъй като тя не успява да намери точния човек за себе си и до днес. “Имах връзки и след Денис Ризов, не е като да не е имало човек до мен. Но не обичам да говоря за личния си живот, нито за нещата които стават около мен”, обясни още сладкодумната Наталия.

Наталия Симеонова
Снимка: Фейсбук

В момента тя се занимава с най-разнообразни неща, като до озвучава книги. В последния си проект дават глас за аудио варианта на новата книга на Николай Йорданов – „Не казвай на мама”. Наскоро тя написа и два текста за песни на бившата си изгора – рокаджията Станислав Сланев – Стенли. Двамата дълги години бяха сразени, но с днешна дата са затоплили отношения.

Със Стенли, освен гаджета бяха и творчески тандем в началото на 90-те. Симеонова бе автор на текстовете на всички хитове на певеца от албумите „Сълзите на скитника” и „Пътят към храма”. “В момента се радвам най-вече на дъщеря си Виктория се и съм в прекрасни отношения с Денис Ризов, с когото сме разделени от много време, но душите ни ще си останат близки за цял живот”, сподели Наталия на рождения ден на рокаджията, който в момента живее в САЩ и не смята се прибира у нас, пише hotnews.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.