България

Спешно: Халваджиян търсят хора за работа! (пуснаха обява – виж тук)

Жената на Джуди Халваджиян пусна обява за работа, ядосва се, че не може да намери хора!

Спешна обява за работа пусна съпругата на продуцента Джуди Халваджиян. Преди часове тя буквално проплака в мрежата, че не може да си намери хора, а има неистова нужда от това.

Става дума за работа в магазин за дрехи в мол Парадайс в столицата, както и още нещо, което вече лично ще се обясни на кандидатите. Ако сте сериозни и си търсите препитание в кризата, тази обява е за вас:

“Това не е най-добре представената и позитивна обява за работа, но е обява за работа.

Бясна съм. Отново. Ей така, за “Добро утро”. Ами не е добро! И никво утро не е!

Да търсиш хора със свещ, за да направиш добър екип! А който е създавал екип, добре знае за какво говоря – инвестиция във време, отношение и любов (защото аз така разбирам нещата) и още много, много усилия и труд.

И когато кажеш на екипа си, че от “утре” е на работа, а половината от хората имат малки деца, които няма кой да гледа… резултатът е следният:

Търся хора за работа на позицията консултант-продавач в магазини в “Парадайс” и “Сердика”. Останалото ще обясня на желаещите лично.

Екипът (или поне това, което остана от него) е страхотен и въпреки началото на тези редове, ви давам честната си дума, че с нас ще се чувствате повече от добре!… Мерси!”, написа жената на Джуди Халваджиян.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.