Бомба: Илиана Раева разплака журналистка! (още подробности)

https://goreshto.net/novini/bomba-iliana-raeva-razplaka-zhurnalistka-oshte-podrobnosti/51404 Goreshto.net
Бомба: Илиана Раева разплака журналистка! (още подробности)

Илиана Раева разплака журналистката Криси Иванова от БНР!

Златната Илиана Раева разплака журналистката от БНР Криси Иванова. Този път обаче сълзите на последната са не от болка и обида, а от радост и гордост. Защото съпругата на Наско Сираков излезе с изненадващо и публично изказване за нея в мрежата:

"Случайно ми попадна един пост на журналистката на БНР Криси Иванова. Възмущаваше се от колеги, които са неподготвени, или манипулират интервютата, които взимат.

Провокира ме много, защото наистина съм навътре в тази материя. Дала съм повече интервюта в живота си, отколкото съчетания съм изиграла на тренировки! На какви ли не журналисти съм попадала. Днес, само едно интервю да прочета и журналистът, който го е писал лъсва пред мен с всичките си скрити намерения ( ако съм в темата, разбира се). Да, много е компрометирана българската журналистика. Но има и такива журналисти като Криси от националното ни радио. Тя не манипулира и не е подвластна на пристрастията си дали си и симпатичен или не! Опитва се докрай да покаже истината. Тя не виси пред компютъра си да гледа кой каква снимка ще качи, за да ИЗМИСЛИ новина! Тя е на място! Гледа, събира информация, анализира и тогава прави материал. Тя не реже и не манипулира интервюта! При нея цензура няма! Тя е едновременно професионалист, нооооо и човек! Тя не рови с костелива ръка в душите на хората. Тя не крие информация, но при нея елементът ЧОВЕЩИНА съществува. Не е от онези с комплексите, които бленуват да се превърнат в “звезди” (опазил ни Господ) Много пъти ми е взимала интервю. Но никога няма да забравя, как веднъж при една много тежка ситуация в залата си изтървах нервите и грубо й отказах да говоря. Аз съм човек, който понякога, когато е ядосан много, е като ураган, който помита пред себе си. Тя се стресна от безцеремонния ми тон, но с благ тон продължи да настоява да говоря. Аз пък толкова се впечатлих от това как се владееше в този момент, че бързо поех въздух, пуснах лавата да изчезне и и дадох интервю. Респектира ме в този момент! Да! Нищо от интервюто не беше изтрито, нищо не беше манипулирано и нищо в увода не беше украсено, за да предизвика интерес. А можеше! Но беше решила да спести ситуацията, защото наистина истински важното и истината беше казно в интервюто. А колко лесно би могла да предизвика интерес, ако беше написала например “Илиана Раева БЯСНА!”. Не! Криси не търси евтини сензации. Тя е голям професионалист! Криси ми е задавала и едни от най-неудобните въпроси, на които съм отговаряла. Тя просто уважава хората, които интервюира и им дава шанс. Разбира се, познавам и други като нея, които пък аз много уважавам, защото спазват писаните и неписаните закони на журналистиката! Малко са, но ги има! Респект, Криси!", написа Илиана Раева.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.