Ваня Червенкова с предизвикателство за отслабване след карантината! (виж тук)

https://goreshto.net/novini/vanya-chervenkova-s-predizvikatelstvo-za-otslabvane-sled-karantinata-vizh-tuk/51401 Goreshto.net
Ваня Червенкова с предизвикателство за отслабване след карантината! (виж тук)

Ваня Червенкова отправи предизвикателство за вталяване!

Да отслабнем и да направим тяло за плажа след месеци на карантина. Това предизвикателство отправи бизнесдамата Ваня Червенкова след като дизайнерката Евгения Борисова първа стартира диетата й.

"За никого не тайна, че популярната дизайнерка Евгения Борисова е моя близка приятелка, както аз я наричам-моята Женка, а за още по-близкия кръг си имаме специални имена.

И така.. Не само Женка, но и много от моите приятелки понатрупаха достатъчно излишни килограми покрай наложената ни карантина, а може би и някои от Вас??!!! Аз съм в обратната посока на кантара/ слабея , колкото поискам/,защото както всички знаете съм веган от много месеци, тренирам всеки ден, събота или неделя излизам на тежки походи/ които от тук нататък ще стават много по-сериозни /, защото започвам подготовка за красивата планина Алтай/ само да отворят границите, занимавам се с йога, сауна почти всеки ден... Разбирам Женка и всички Вас, които по един или друг начин се обездвижихте в последните месеци и тъй като много я обичам и след дълъг разговор реших, че ще се заема с нея и ще покажем на всички ,как когато човек иска може!!!

Започнах от солидарност диетата с нея, категорично ще пием високи дози от моите таблетки BEVARED, защото натуралните съставки, които съдържат действат диуретично и намаляват апетита! Ще третираме излишната вода при нея отвътре с таблетките и отвън с натурални масла.

При мен разликата ще е тази, че ще спазвам лунните фази, което правя от поне половин година , така наречения процес автофагия/ погледнете Гугъл/. Почти всеки ден ще снимам онова, което ям и ще го публикувам в Инстаграм сторита. Уверявам Ви... За месец Вие ще видите НОВ ЧОВЕК! Това не е реклама на таблетките/ те и така се продават достатъчно успешно/, нито на Диетата, която аз споделих преди години с всички Вас. Това е начинът да Ви мотивирам и да бъда съпричастна с онези, които водят ужасната битка с килограмите. Аз зная и съм разказвала за тази борба, но едва скоро разбрах, че голяма част от успеха се крие в самите нас, в нашия мозък!!! От няколко месеца съм изцяло променена в твърде много отношения! Движенията ми, себеусещанията ми за тялото ми са други, мисленето ми се промени... Няма да пропусна и толкова полезните колонотерапии, които правя за тотална детоксикация 2 пъти в годината!

Пийте вода по-често, благодарете и преди това и я структурирайте с позитивната си мисъл. Това работи скъпи момичета, ПОВЯРВАЙТЕ МИ! Всички ще се справите, защото го можете! Аз съм с Вас!!

Сега пожелавам успех на всички, а Жени ... тя е човек със сериозна доза амбиция във всичките и аспекти! Жени е добър и много качествен приятел, която някога в своето време също ми подаде ръка и ми помогна да преодолея нещо, което беше заседнало в гърлото ми... Денонощно ми пускаше песни и ме извеждаше навън... затова сега АЗ ЩЕ ДЪРЖА НЕЙНАТА РЪКА! Така разбирам приятелството, за което аз мога да кажа много и съм благодарна на Бог, че ми е изпратил от много години толкова истински и качествени приятели около мен/ половината не живеят в България/, но това едва ли е пречка за хората, които умеят да обичат БЕЗУСЛОВНО!!!!!!!", сподели Ваня Червенкова.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.