Дизайнерката Евгения Борисова призна: Качих 8 кг. през карантината! (ето коя диета обяви, че започва)

https://goreshto.net/shoubiznes/dizaynerkata-evgeniya-borisova-prizna-kachih-8-kg-prez-karantinata-eto-koya-dieta-obyavi-che-zapochva/51391 Goreshto.net
Дизайнерката Евгения Борисова призна: Качих 8 кг. през карантината! (ето коя диета обяви, че започва)

Евгения Борисова не страда от излишни комплекси и призна, че е напълняла!

Това е то жена, която да не страда от излишни комплекси. Става дума за чаровната дизайнерка Евгения Борисова, която направи необичайно за дамите признание в мрежата. А именно - разкри, че е качила цели 8 килограма за двата месеца на карантина. Днес обаче Борисова се е заела да се отърве от добавеното към теглото си и сподели, че вече е започнала диета. И не коя да е, а на нейната приятелка Ваня Червенкова. Самата бизнесдама се втали трайно преди години с нея и я сподели с всички. Ето какво заяви дизайнерката: "Дългата карантина ми се отрази зле. Качих 8 килограма и се обездвижих напълно. Сега започвам диетата на Ваня Червенкова / Vania Chervenkova и пия таблетките BEVARED. Днес е третият ми ден и честни казано всичко ми е поносимо, защото на практика няма гладуване, но няма да си кривя душата, че ми липсват вредните шоколади и тортички. Както са казали старите хора "Две добри няма". Трябва да върна своята форма и ще се наложи да направя някои саможертви и да се разделя със сладкишите. В този ред на мисли всички на работното ми място започнахме диетата. Защото освен че ще изглеждаме по-добре, ще е и по-здравословно за всички ни да се освободим от няколко излишни килограма, а и така сме колективно мотивирани. Моята цел са 10-12 килограма. За сега съм с 2 назад. Очаквайте да напиша справям ли се и ще успея ли да достигна своята цел", сподели Евгения Борисова. Стискаме й палци, а сме сигурни, че мнозина ще я последват.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.