Свят

Заради пандемията отмениха ВИП сватбата на годината

Двойката са категорични, че ще чакат по-добри времена

Заради пандемията от коронавирус, която парализира света, се наложи да бъде отменена и ВИП сватбата на годината, която всички очакваха с нетърпение.

Става въпрос за сватбеното тържество на Дженифър Лопес и годеникът й Алекс Родригес. Събитието бе отложено за неопределено време.

ВИП
Двойката са категорични, че ще чакат по-добри времена

Според първоначалния план, сватбата трябваше да се проведе през лятото и беше очаквана с огромно нетърпение. 44-годишният бивш бейзболист и 50-годишната певица взеха трудното решение заради пандемията от кронавирус, информира „E! News“.

Сватбената церемония трябваше да се състои в Италия, но заради световната здравна криза няма изгледи бракосъчетанието на звездата ВИП двойка може да се състои в скоро време.

„Двамата от седмици се измъчваха с вземането на това решение. Тъй като в обозримо бъдеще не се вижда завръщането към познатия ни нормален живот, те прецениха да отложат сватбата си за по-добри и по-сигурни времена. Всички поканени гости вече са уведомени“, твърди източник на изданието.

В момента Джей Ло и Ей Род, заедно с децата си, са изолирани в своя дом и се пазят от върлуващата в САЩ зараза от COVID-19.

Преди около месец се появи информация, че ВИП двойката обмисля да направи оферта за закупуването на бейзболния клуб „Ню Йорк Метс“. Те дори търсеха посредничеството на една от най-големите финансови институции в света. В последните дни обаче се оказа, че Родригес и Лопес са размислили и няма да стават собственици на отбора, пише blitz.bg.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.