Сериозна опасност надвисна над Владимир Путин

0

Все повече хора около него попадат в плен на опасния вирус

Сериозна опасност надвисна над президента на Русия – Владимир Путин.

Вероятно няма да е твърде пресилено, ако кажем, че руският президент е в опасна близост с вируса, който обърка плановете на целия свят.

Оказа се, че говорителят на руския президент Владимир Путин – Дмитрий Песков, също е попаднал под ударите на коронавируса.

Владимир Путин
Все повече хора около него попадат в плен на опасния вирус

Песков, който е прессекретар на Путин, сам е съобщил новината, пише ТАСС. Той е в болница и по първоначални данни се чувства добре.

Съпругата на прессекретаря на Кремъл Дмитрий Песков – Татяна Навка, също е заразена с коронавирус. Тя също е била настанена в болница. Това съобщи за ТАСС самата Навка, която е бивша олимпийска и световна шампионка по фигурно пързаляне.

Когато Песков съобщи за руската информационна агенция, че е заразен, той отбеляза, че не е общувал лично с президента Владимир Путин от повече от един месец.

Припомняме, че под ударите на коронавируса попаднаха и руският премиер Михаил Мишустин, министърът на строителството Владимир Якушев и министърът на културата – Олга Любимова.

От 30 април Мишустин е в болница. Медиците твърдят, че състоянието му се подобрява, припомня ТАСС.

Мнозина започнаха да се питат дали Владимир Путин няма да е следващият, който ще попадне под ударите на коварния коронавирус, пленил света, пише pik.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.