Никол Станкулова хвали правителството, фенове: Стига им близа... (Вижте грубата гавра)

https://goreshto.net/goreshto/nikol-stankulova-hvali-pravitelstvoto-fenove-stiga-im-bliza-vizhte-grubata-gavra/51373 Goreshto.net
Никол Станкулова хвали правителството, фенове: Стига им близа... (Вижте грубата гавра)

Никол Станкулова отнесе жестоки обиди, задето похвали правителството

Никол Станкулова стана обект на жестока вербална атака в онлайн пространството. Красивата синоптичка предизвика грозни обиди към себе си, а причината за тях стана неин пост в профила й в социалните мрежи. В него Станкулова хвали правителството за взетите мерки, свързани с пандемията от коронавирус у нас. [caption id="attachment_17756" align="alignnone" width="365"] Колаж: Горещо[/caption] "Благодаря на всички, които са адекватни в ситуацията! Благодаря на правителството и на хората, които са отговорни! Смятам, че си заслужава да накажем децата да са вкъщи в това хубаво време, за да им подсигурим щастливо лято", написа Станкулова. И успя сериозно да вбеси онлайн потребителите. Които смятат, че тя е взела пари, за да хвали управляващите. "И аз се гордея с управляващите! Въпреки липсата на елементарни предпазни средства в болниците, въпреки липсата на адекватни икономически мерки за хората без работа, те винаги ще намерят някой, който публично да им оближе г*за, било то и момиче с талант, стигащ до там да казва прогнозата за времето", гневят се хората. Очевидно засегната от хейта по неин адрес, Станкулова изтри публикацията си.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.