България Новини

Брадърката Аделина Банакиева подкрепи болна жена, на която отказаха животоспасяващи лекарства!

Аделина Банакиева е потресена от участта на пенсионерката Павлина Григорова!

Пенсионерката Павлина Григорова, чието ходене по мъките отразиха и Господари на ефира, трогна и брадърката Аделина Банакиева. Самата тя преживяла страшна болест преди време, Банакиева изригна потресена заради случващото се с възрастната жена.

Която не само няма животоспасяващите си лекарства, но и е грубо върната от болницата, защото не си носила… личния PSR тест.

“Да върнеш от болница човек с множество тежки заболявания, човек в инвалидна количка. Да го върнеш като преди това си му спрял всички животоподдържащи лекарства, които вече не получава по каса. Да се спасява бе – хапчета 560, пенсия 250 лв…

Да го върнеш преди постъпване в болница на 200 км защото не си казал, че за постъпване трябва да си носи PSR тест за 130 лв… Платил си вече един преди седмица, ама важи 24ч – плащаааай! Ама пенсията по ТЕЛК е 250 лв- плащааай! Ама гориво…

Няма шанс вируса пред българското МЗ – жертвите на нашето здравеопазване ще са много повече от колкото от вируса. Павлина Григорова дръж се, не плачи, тея не ти заслужават сълзите!”, изригна Аделина Банакиева.

Под поста й се включи и самата изстрадала пенсионерка, която през сълзи сподели, че не й остава нищо, освен да посегне на живота си:

“Ади, докторката ми плати горивото. Нямам сили. Свърша ли това, което имам като медикаменти положението е следното: въжето, реката, линията или една клечка пред МС.

Не мога, просто не мога. Не съм просяк. Няма да ставам просяк с купичката на улицата. Не искам кампании, искам малко, малко, лечение, което да ми е посилно и да ме държи жива!”, плаче жената в мрежата.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.