България Новини

Петър Волгин бесен: Позор! Кой е Ивайло със/без самолета, че медиите ни облъчват с него?!

Петър Волгин взриви мрежата с поста си, бесен е на колегите си от медиите!

Журналистът Петър Волгин не успя да сдържи гнева си и изригна в мрежата по повод на бизнесмена Ивайло Пенчев, който преди дни претърпя самолетна катастрофа. Към този момент знаем вече, че операцията му е преминала успешно и той тепърва ще се възстановява.

Не това обаче разлюти Волгин, а фактът, че националните медии денонощно бълваха информация за Пенчев като за кралска особа. Ето какво заяви журналистът:

“Редица български телевизионери наистина нямат мозък. Как е възможно основна новина в централната ти емисия да бъде “Ивайло със/без самолета”!?

Ама как паднал, ама защо паднал, ама как е, ама кога ще го оперират, ама как ще го оперират, ама има ли достатъчно кръв, няма ли…..

Извинете, ама това е наистина дъно. Кой е Ивайло със/без самолета? Световноизвестен учен, гениален изобретател, безкористен преподавател?

Не, Ивайло е бизнесмен, който прави съмнителни от морална гледна точка дарения и който искрено се изненадва, че имало хора със заплата под 1000 лева.

Разбира се, Ивайло няма никаква вина, Дай Боже да се оправи бързо. Вината е на медиите, които в последните 30 години направиха от такива като Ивайло национални герои и модели за подражание.

Не учените, не лекарите, не учителите, а Ивайловците с майбасите и самолетите бяха издигнати в култ. Заради такива “герои” сме в днешната незавидна ситуация”, изригна вбесен Петър Волгин.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.