Журналистка: Дивата коза от село Криво поле е за затвор! (още подробности)

https://goreshto.net/novini/zhurnalistka-divata-koza-ot-selo-krivo-pole-e-za-zatvor-oshte-podrobnosti/51333 Goreshto.net
Журналистка: Дивата коза от село Криво поле е за затвор! (още подробности)

Според журналистката жената, дошла с Ковид-19 от Нидерландия, е за затвор!

Заразената с коронавирус от Нидерландия наша съгражданка е директно за затвора. В това е категорична журналистката Лияна Панделиева, която побясня срещу пътуващите в чужбина българи: Дали българите, които самоволно и без необходимите документи са се оказали във Франция, ще търсят правата си? Този въпрос прозвуча от новинарска емисия. Българи продължават да си мислят, че могат да правят в други държави онова, което правят у нас? Как точно звучи обяснението на репортера по БТВ, че пътниците, кацнали от Париж в София, не пожелали да сътрудничат на властите след кацането? Сами си уреждали някакви договори, сами се качили на самолет и сега някой им е длъжен? У нас много върви легендата как полицията ги е тероризирала, пребивала е бременни жени, баби, дядовци и бебета, но да видим как този номер ще мине с франзуците? От всички безпосочни въпроси, зададени на брифинги - дневни, нощни и по всяко друго време, не чух само един: Колко са здравно неосигурените българи, които са получили първокласно лечение в България. И никой и не помисля да ги задължи да платят за масрафа? Не чувам също така, дивата коза от село Криво поле, която се е прибрала със самолет от Нидерландия до София и оттам до Хасково с междуградски автобус, да е с повдигнато обвинение. Защото именно тя е за затвор! Ма то в Нидерландията, "кат такову не си осигурен, начи, не та лекуват начи. И затва да си додът в България!" Нека просто всичко започне да идва по местата си! Време е!", бясна е Лияна Панделиева.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.