Мариан Бачев алармира за големи неуредици в дистанционното обучение на учениците!

https://goreshto.net/novini/marian-bachev-alarmira-za-golemi-neuredici-v-distancionnoto-obuchenie-na-uchenicite/51331 Goreshto.net
Мариан Бачев алармира за големи неуредици в дистанционното обучение на учениците!

Мариан Бачев бесен от проблемите с дистанционното обучение на децата!

Комикът от екипа на Слави Трифонов - Мариан Бачев изригна в мрежата, разкривайки поредните неуредици в дистанционното обучение на учениците. Както знаем, той има дъщеря, която е ученичка и проблемите с образованието никак не са му чужди. "Както повечето от вас може би знаят, дистанционното обучение на децата става чрез различни видеоплатформи, които - уви! - на този етап са несъвършени. Тъй като се оказа, че всеки един от учениците може да заглуши (mute-не) когото и когато си пожелае. Без значение дали това е ученик, който в момента отговаря на въпрос на учителя или самия учител, който в момента преподава. Разбира се, това става в условия на пълна анонимност - тоест, нито учителят, нито ученикът разбира кой е прекъснал свободата на словото! И това става още в най-ранна детска възраст! Нека не се учудваме колко анонимни безличници има/растат около нас и рядко имаме личности, които да заявят смело позиите си! От друга страна, погледнато къде на шега, къде насериозно - да не се учудваме, че сме на 111 място по свобода на словото - заглушаването става още в най-ранна детска възраст...", възмущава се Мариан Бачев. И допълва, че се опитал да направи нещо по въпроса, но това му донесло само проблеми с щерка му: "Учителят, като организатор на срещата/администратор, определя пълномощията, но не винаги сработва. Даже писах на единия от учителите как да не бъде "заглушаван". Той ми благодари, а после любезно благодарил на г-н Бачев пред всички в класа за съдействието. И Александрина ми казва: Ама ти искаш проблеми да ми създадеш - няма да те пускам да влизаш в стаята ми, докато имам часове!", разказва актьорът.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.