Шоубизнес

Бомба: Никой не може да повярва какво стори Мегз! (виж тук)

Мегз реагира по начин, който никой не очакваше!

Миглена Каканашева – Мегз показа човешкото си лице. И то спрямо жената, която я овика и обиди публично преди време – Жени Калканджиева.

Днес, след ареста на бившата ни Мис България, дизайнерката вместо да се възрадва и да се почувства отмъстена, реагира неочаквано. А именно – защити Калканджиева:

“Събуждам се днес и имам над 200 “поздравителни” съобщения, че Жени е арестувана. Цитирате обидите ѝ от седмица на модата и риалити формати и казвате, че има Господ.

Но знаете ли на мен ми стана някак болно отвътре. Всеки прави грешки. Разликата при популярните е, че всеки разбира за тях.

И точно тогава, когато и без това са най-объркани и най ги боли – 200 камери снимат, 200 сайта пишат и 6;7;75)690 хора бързат да се възмутят, порицаят или търсят възмездие.

И сякаш за 1 минута от една грешка само всеки забравя всичко, което са правили цял живот и край стават най-големите грешници на света.

Не харесвам Жени, тя много пъти се е държала лошо с мен. И по никакъв начин не опитвам да оправдавам някого. Точно аз. Просто тихичко искам да припомня, че има грешка – има наказание, има и прошка.

Важно е човек да вземе правилните уроци, да се промени и да продължи по-достоен напред!

И в този момент в едно идеално общество би било много хубаво – ако хората – макар и със строгост, градивна критика и поучителна твърдост, му обяснят къде е сгрешил и му помогнат да се изправи.

Това наистина би имало смисъл за всички. А не да се опитаме да смачкаме още повече всеки сгрешил.

И малка провокация за размисъл – Не убивайте с думи, смъртните присъди отдавна са отменени почти навсякъде. НАКАЗАНИЯТА СА, ЗА ДА СЕ ПОПРАВИМ, А НЕ, ЗА ДА НИ УНИЩОЖАТ”, разтърси мрежата Мегз.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.