Пълен обрат по случая с гурбетчийката с коронавирус от Нидерландия! (виж тук)

https://goreshto.net/novini/palen-obrat-po-sluchaya-s-gurbetchiykata-s-koronavirus-ot-niderlandiya-vizh-tuk/51320 Goreshto.net
Пълен обрат по случая с гурбетчийката с коронавирус от Нидерландия! (виж тук)

Пълен обрат по случая с жената, кацнала с коронавирус от Нидерландия!

Установено от здравните власти на летище София е, че 39-годишната жена от Криво поле е със здравословен проблем. В момента тя е настанена в болница в Хасково. Това бе съобщено на брифинг на Националния оперативен щаб, пише сайтът Haskovo.live. От двама души е подаден сигнал, че по време на полета е оказана помощ на пътничка от самолета. Която обаче не изчакала да бъде прегледана, минала е през паспортен контрол и чак в отделението за багаж, е настигната от здравните работници. Жената категорично отказала помощ и лечение. Роднините на жената обаче твърдят друго. По думите им тя е потърсила медицинска помощ още на летището, но такава й била отказана. На жената й станало зле по време на полета и се наложило да й бъде поставена кислородна маска. До Хасково семейството й се прибра с такси още на 26 април. А на автогарата, след подаден сигнал от бабата на тел. 112, е било транспортирано с линейка до инфекциозното отделение на болницата в Хасково. Сега 39-годишната жена от село Криво поле е в инфекциозно отделение като състоянието й е тежко. Първо тя дава отрицателен резултат за Ковид-19, но повторният е категоричен - носител е на болестта. 15-годишният син на жената също е настанен в болницата. Той няма симптоми на заболяването, но тестът му е положителе и затова не може да бъде изписан. Третият член на семейството, завърнало се Нидерландия също е положителен за коронавирус. Става сума за 16- годишното момиче, което е без симптоми и е изолирано в къща на семейството в хасковското село Криво поле.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.