Журналист хвърли бомбата: Не лъжете! Д-р Пандова никога не е имала Ковид-19! (пълни разкрития)

https://goreshto.net/balgariya/zhurnalist-hvarli-bombata-ne-lazhete-d-r-pandova-nikoga-ne-e-imala-kovid-19-palni-razkritiya/51287 Goreshto.net
Журналист хвърли бомбата: Не лъжете! Д-р Пандова никога не е имала Ковид-19! (пълни разкрития)

Новината за д-р Пандова разтърси всички, не е била диагностицирана с коронавирус!

Д-р Пандова не е била болна от коронавирус, никога - това пише вестник 24 часа, цитиран от журналистката Мира Баджева. Която изригна с яростен коментар в мрежата преди минути и нападна персонално ген. Мутафчийски:

"Ето затова съм против ежедневните тв брифинги тип “поток на съзнанието” от страна на всякакви властимащи у нас и по света. По време на които се хвърлят във въздуха най-разнообразни и непроверени твърдения.

Те се приемат буквално и безкритично от дремещите в хола пред телевизорите си, незащитени консуматори на медиен фаст фуд (и белина). Това е засада! Моля да прочетете внимателно тази дописка и после да си дадете сметка кой именно (и защо) произвежда фалшиви новини в България.

Вчера един “възкръснал” по желание на публиката генерал, за сефте без униформа, обясняваше по телевизора как тази лекарка от столичната Спешна помощ не само е починала от Ковид 19 след изписване от болница и два отрицателни PCR-теста, но и че нейната внезапна смърт говори за липсата на имунитет срещу коронавирус.

Светла й памет на д-р Пандова! Всеки път е тъжно, когато лекар и изобщо човек умира - и е все едно от какво, винаги боли. Но тази смърт бе употребена за наливане на масло в огъня - в полза на определени внушения и в много удобен момент. А, както излиза от статията, тя изобщо не е била диагностицирана с коронавирус, за да се обявява, че е умряла от това. Всъщност само аутопсията може да докаже със сигурност каква точно е причината за смъртта й. Но у нас никой не си прави труда да прави аутопсии на починалите, обявени за жертви на Ковид - въпреки призивите на лекари, които следя", разтърси Мира Баджева.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.