Бареков ужаси: Разпускането на мерките ще доведе до страшни последици! (виж тук)

https://goreshto.net/novini/barekov-uzhasi-razpuskaneto-na-merkite-shte-dovede-do-strashni-posledici-vizh-tuk/51286 Goreshto.net
Бареков ужаси: Разпускането на мерките ще доведе до страшни последици! (виж тук)

Николай Бареков съветва всеки да се пази сам, като в закона на джунглата!

Бившият евродепутат и журналист Николай Бареков не вярва в добрия край след отпускането на мерките. Нещо повече - той е убеден, че това ще ни донесе страшни последици.

"Гледам всеобщо въодушевление заради разпускането на мерките. Както всяко нещо в България и това ще излезе бързо извън контрол. Почват пазарлъци да се скъсява дистанцията. Властта е готова на всичко само и само да отбива номера.

Нищо чудно до ден - два всички пак да са един връз друг и епидемията да пламне набързо с нова сила. Затова няколко приятелски съвета. Нищо друго освен социалната дистанция и непрекъснатото миене на ръце не върши работа. Не се трупайте върху другите. Спазвайте поне 2 метра дистанция, най-добре 3-4. Избягвайте обществените места и общи трапези с повече от един-двама следващите месеци. Откажете се от плановете за големи партита и шведски маси. Тази година спестете излишни пътувания и почивчици по хотели, спа-та и т.н ... Не плюйте по улиците и не сваляйте маската в закрити помещения, обществения транспорт и институциите. Не люпете семки навън по спирки и тротоари. Къпете се по 2-3 на ден и перете дрехите, с които сте излезли навън. Мийте зъбите и джабуркайте устата с алкохолна вода след всяко прибиране вкъщи. Пазете старците и себе си. Поръчайте си висококачествен Хинин под формата на Маларон или Atovaquon/ Proguanil Hidrochloride от чужбина и убедете лекаря си да го пиете при първите доказани симптоми на COVID19. Защото щабът ловко манипулира и личните лекари срещу хинина, за да може да го изнасят в чужбина срещу огромни печалби. Преди епидемията опаковката беше около 20€, сега е около 4-5 пъти по-скъпа, но лекува напълно почнете ли го в първите дни на симптомите. Пазете децата си да не ви насеят вас и на вашите баби и дядовци, защото децата са най-контактни и не можем да им се сърдим, че не спазват правилата. Работата у нас отдавна е напълно изпусната.

Заболеваемостта е много над обявеното, но не тестуват и оставиха лекарите и домовете за стари хора на произвола на съдбата. Държава, която жертва лекарите си и пенсионерите - не ми я хвалете за нищо! Ако вашите работодатели ви карат да рискувате с неспазване на санитарно -хигиенните мерки - не се подавайте.

Наложете си ваши строги правила за безопасност и ги спазвайте. Ако имате възможност финансова, правете често тестове на вас и вашето семейство. Общо взето властите са в ступор и се чудят как да угодят на всеки и как да излязат сухи от цялата тази здравна и социално - икономическа катастрофа. Каквото и да съобщят или пуснат като директива властта и щабовете им, четете и поставяйте под съмнение и се допитайте до близки специалисти и лекари. Пазете се и знайте, че здравето ви зависи от вас самите.

В България няма кой да ви помогне, ако сами не си помогнете. Настройте се задълго да спазвате новите правила, докато станат част от нашето ново ежедневие. Бъдете здрави!", заяви Бареков преди час.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.