Кичка Бодурова в яростна защита на Бил Гейтс: Той има повече сиво вещество от нас!

https://goreshto.net/novini/kichka-bodurova-v-yarostna-zashtita-na-bil-geyts-toy-ima-poveche-sivo-veshtestvo-ot-nas/51285 Goreshto.net
Кичка Бодурова в яростна защита на Бил Гейтс: Той има повече сиво вещество от нас!

Кичка Бодурова се превърна в адвокат на Бил Гейтс след конспиративните теории!

Естрадната легенда Кичка Бодурова, която от дълги години живее в Лас Вегас, изненадващо изригна в мрежата в защита на... Бил Гейтс. Тя застана твърдо против всички конспиративни теории за ваксината, с което Гейтс цели да намали населението на земята и написа следното: "Когато прочетох за първи път за ген. Мутафчийски погледнах с радост и уважение, че най-после един интелигентен българин се появи на “българската Сцена”. Само след няколко седмици се започнаха и за него атаки с толкова грозни думи. Как може бе народе? Друг случай - изписаха се толкова глупости за един гений. Бил Гейтс е казал, че няма да остави никакво наследство на децата си и дава милиарди да помага на света. Освен гений, той е един голям филантроп, но на доста хора не би побрал мозъкът им какво е направил. Това, че преди години е предвидил случилото се сега, го изкараха , че е виновен за вируса. Виновен е, може би, че има повече сиво вещество от нас. Изписаха се такива “трудове”, повечето разбира се преведени от американски личности, търсещи популярност и стотинки от гледания в ютуб. Ваксина, чипове, измислен вирус... Защо толкова негативизъм, толкова лошотия бе, хора? Понякога се чувствам изцапана от лошите мисли на рода, от който съм произлязла. Защото съм частица от него...", възмути се публично Кичка Бодурова. Припомняме обаче, че в края на април самата тя написа, че според нея коронавирусът изобщо не е "обикновен грип". Ето какво заяви Кичка тогава: "Големите сили на света даваха милиарди за какви ли не бомби или за спасяването ни от тях. А всъщност стана това, което беше предречено - че жълтата раса ще запали третата световна война. Тихо без гръм, без разрушения. И никой не бе подготвен затова. Ако разни “умници” ви казват, че това е просто обикновен грип - не вярвайте на глупости! Пазете се - дано да върнем отново нашия прекрасен свят! Да върнем усмивките, да сме отново с близки и приятели и да не се страхуваме - човек от човека и минаваме на другия тротоар! След всичкото това стоене в къщи, вчера в САЩ има още 34,837 заразени.(наближава милион) Пазете се!", апелираше певицата.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.