Дизайнерката Евгения Борисова обясни защо много момичета изглеждат нелепо!

https://goreshto.net/novini/dizaynerkata-evgeniya-borisova-obyasni-zashto-mnogo-momicheta-izglezhdat-nelepo/51266 Goreshto.net
Дизайнерката Евгения Борисова обясни защо много момичета изглеждат нелепо!

Евгения Борисова обмисля да създаде свой моден канал в мрежата!

Дизайнерката Евгения Борисова смята да създаде свой моден канал в интернет. В него тя ще отговаря на въпроси на зрителки, които непрестанно я търсят за съвет във Фейсбук. Ето какво я питат най-често:

"Здравейте приятели, все по често се срещам с клиенти, които ми задават въпроси свързани с темата за стилът, модата и кройките, виждам момичета с абсурдни тоалети и комбинации, а ако го споделя без да искам да обидя разбира се започват въпроси като:

-Това отива ли ми? - Аз не мога да ги съчетавам. - Не разбирам кое ми отива и кое е модерно. - Какво ще ми отива? -Какво е подходящо за моята фигура? -Кой цвят ми отива? Кой е моят цвят? Как да съчетавам цветовете? Каква чанта? Какви обувки? -Кое е модерно сега? - Имам коремче, бедрата ми, гърдите ми, възрастта ми, килограмите, височината.... и много други подобни въпроси. Замислям от известно време да създам канал в youtube с уроци и съвети, в който подробно бих обяснила някоѝ от тези тънкости и закони за стилът и гардеробът на всяка дама/ нагледно и с видеа/, които биха били полезни на много хора. Бих обяснила принципи и норми в модата и стилът, които да са ви от полза в избора на дрехи навсякъде и за всеки повод, да се научите да съчетавате дрехите си така, че да са подходящи точно за вас и да не изглеждате комично, вулгарно или евтино или просто нехармонично облечени. Самочувствието би било различно, когато знаете, че можете правилно да завършите целият си външен вид и съвсем смело ще можете да откриете грешките, които допускат звездите и всички около вас в избора си на аутфит, прическа и грим. Потърсих такива влогъри в мрежата, но е пълно с такива, които обясняват тънкостите и практиката при гримът, косата, покупки от онлайн магазини и споделяне на мнение, но никъде истински и практични съвети за добрият външен вид и облеклото. Стилът, който се използва за клипове или модни фотосесии /стилът от сцената/ в повечето случаи е неприложим в реалното ежедневие и нашите житейски събития и от там идва разминаването при което някои момичета изглеждат нелепо", разкри Евгения Борисова.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.