Новини Шоубизнес

Къци Вапцаров не спира: Защо талантливите актьори стоят без пари?! (виж тук)

Къци Вапцаров не спира да се гневи в мрежата цял ден!

Шоуменът Къци Вапцаров или, както го нарече Фънки във Вип Брадър – Къцамун, не спира да се гневи. Цял ден днес той публикува статуси в профила си в мрежата с питане защо свободните актьори са оставени без пари. След като именно те, а не тези на щат, са най-талантливи.

“Доста от талантливите актьори не са на щат. За тях сега държавата е мащеха!Защо!?! Само напомням: Повечето от тези свободни актьори, които държавата изостави, пълнеха салоните! Някаква идея по въпроса?!?

Да спреш някого принудително от работа и да не му помогнеш финансово, това го може само много закърнял човек! Това е престъпно! Добре че беше кризата, за да се види категорично, че държава няма! …всеки да си го тълкува сам”, не спира да каканиже в профила си Къци Вапцаров.

“Де да бяха само актьорите… Съпругът ми е музикант и освен по ресторанти и дискотеки свири в два фолклорни ансамбъла. Никое от работните му места не попада в “мерките” на властта. Айде кръчмите и дискотеките са места на които не се осигурява и не плаща данъци, но ансамблите? Там директно си им спряха хонорарите и това е!”, коментира Дешка Люцканова.

След което Къци захвана и родните политици, даващи почти ежедневни брифинги пред медиите:

“Аз познавам поне 50 български и още 20 американски политика, които могат да се кривят по-добре на пресконференции!”, възмущава се шоуменът.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.