България

Журналист: Лилана и тол-система ми звучи като Венета Райкова и Пулицър! (виж тук)

Васил Петев взриви мрежата с поста си след ареста на певицата Лилана, която беше обвинена в измамни схеми заедно с Божков!

Журналистът Васил Петев разтърси мрежата преди часове с поста си за певицата Лилана. Припомняме, че вчера тя и брат й Скилър бяха арестувани за измами и злоупотреби, свързани в схема с олигарха Васил Божков.

Ето какво обаче мисли по въпроса разследващият журналист Петев. А тепърва ще видим дали има право той, или властите. Предаваме думите му без редакторска намеса:

“Лилана и тол-системата ми звучи, като Том и Джери, като Венета Райкова и Пулицър, като Лъчо Мозъка и откриването на пеницилина.

Формално има логика, ама все ти изтръпва левия крак, като се замислиш по-дълбоко.

Не казвам, че не вярвам в технологичните способности на певицата Лилана, току виж ме ударила с чистак нова диплома за инженер в челото, то Бойко Борисов е вирусолог, че Лилана не може да е построила падналия мост до Генуа?!

Разбира се, че може!

Искам просто да кажа, че много ще се изненадам, ако прокуратурата измъкне някакви самопризнания по въпросите на тол-системата от Лилана.

Положително ще се изненадам!
И от прокуратурата.
Но преди всичко от Лилана!”, заяви журналистът Васил Петев. Думите му бяха подкрепени от мнозина, но има и такива, които се съмняват. Убедени, че певицата реално може да бъде “мозък” на подобни незаконни деяния.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.