България Новини

Къци Вапцаров: Сам ли е бил Милен в колата, ходил ли е?! Никой нищо не казва (виж тук)

Къци Вапцаров обвинява в липса на пълна информация за катастрофата с Милен Цветков!

Шоуменът Къци Вапцаров заяви, че по случая с жестоката катастрофа с Милен Цветков няма достатъчно информация. Според него е абсурдно подобно отношение от страна на медиите.

“Смятам, че не е редно фейсбук обществото за извзема функцията на разследващите и правораздаващи органи на държавата. Но вярвам че ние го правим, защото първо не сме информирани достатъчно и второ, може би не вярваме докрай в справедливостта на структурите.

Ако престъпленията получаваха адекватно възмездие и обществото се информираше детайлно, може би това нямаше да съществува в такъв мащаб.

Ето до ден днешен нито една структура не излезе с официално изявление (дано греша) с важни детайли, относно катастрофата. Сам ли е бил Милен, двама ли са били (ако да, кой е бил другият), изваден ли е, ходил ли е, не е ли ходил, на задната седалка ли е бил, на шофьорското място ли.

Дрогата с какво е бил дрогиран, от кого го е купил, знае ли се кой разпостранява такава дрога, кой я внася, прави ли се нещо по въпроса, колко арестувани и вкарани в затвора има за разпространението на тази дрога.

Отвориха ли черната кутия на колата, какви са данните от борсовия компютър, толкова хора там, защо няма интервю с тях, да разкажат какво са видяли, ако ще с гръб към камерата…

Уж толкова информационни медии, а нямаме никаква конкретна информация. Може би затова хората се опитват да разсъждават, търсят и съдят от домовете си, което можеше да не се случва, ако имаше адекватни действия”, заяви Къци Вапцаров.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.