България Новини

Честито: Дъщерята на Ваня Червенкова е рожденичка! (ето как я поздрави тя)

Ваня Червенкова горда от дъщеря си, която днес е рожденичка!

Бизнесдамата Ваня Червенкова днес има най-големия празник. А именно рождения ден на единствената й щерка Никол. Която, за нейно огромно щастие, израсна читав и сериозен човек. Ето как отбеляза този ден Ваня в мрежата:

“ДНЕС ТЯ ИМА РОЖДЕН ДЕН !!!! Моето ДНК !!!!

Няма да изпадам в патос, защото на всички не ни е до това. В рамките на месец съм виждала Никол два пъти и съм щастлива, че днес ще я видя за трети ! Преди малко видях , какво е написала в своя профил и то ми е ДОСТАТЪЧНО , за да знам, че не съм живяла напразно!

Справих се добре с нея нали????? Нека всички днес и пожелаем доброто, което заслужава ! Моля Ви дарете я с любовта си !!! А това е написала тя днес:

Днес имам рожден ден и Ви поздравявам с тази песен! Всяка изминала година си давам сметка, че да пораснеш е най-голямият капан, който животът ни поднася! Няма да празнувам, защото ситуацията и времето го налага и ще остана вкъщи с най-близките си (което е най-големият подарък).

Но пък ще се моля за здравето на всички Ви, и затова да се обичате, да сте заедно, да сте разумни, да мислите повече, да бъдете отговорни, да помагате на другите, да не носите лошото в душите си, да не бъдете алчни, да бъдете много силни и борбени!

Ще се моля аз самата да следвам през целия си живот това, което пиша на Вас и се надявам времето, което имате сега да Ви накара да мислите над всички тези неща.

Защото утре всичко ще отмине, и единственото, ковто ще бъде важно е само какви сме… какви ще бъдем и какви ще бъдат нашите деца!”, публикува в профила си Ваня Червенкова.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.