Новини Шоубизнес

Веселин Плачков за коронавируса: Имам усещане за идиотщина в тази ситуация! (виж тук)

Веселин Плачков спазва всички мерки, но и се съмнява в цялата тази ситуация!

Актьорът Веселин Плачков започна да се съмнява в цялата истерия покрай коронавируса и строгите мерки, въведени не само у нас, но и в цял свят.

Половинката на певицата Мариана Попова спазва стриктно нарежданията, но признава, че няма как да спре да мисли и разсъждава. Ето какво заяви той в мрежата:

“Здравейте всички!… Седя и си мисля , как съм се наредил на опашка , сложил съм си маска , както и другите хора. Седим прави и чакаме да влезем в магазин …

Имам някакво усещане за идиотщина в тази ситуация. Не говоря за конспиративни теории , нито ги отричам, но и не вярвам на представното по никакъв начин! Има нещо гнило в цялата тази работа, и никога не ме е лъгало това усещане!

Да са ни светли празниците , и не забравяйте , че сме хора . Свободни хора с УМ ! Нека за сега да останем вкъщи”, призова все пак Веселин Плачков.

“И аз като теб, Веси. Смятам, че съм дисциплинирана гражданка: ходя с маска и ръкавици, спазвам дистанция, кучето ми никога не е било толкова искрящо чисто. Изолацията не ме измъчва особено – аз съм интроверт.

Но… не ме напуска усещането, че съм бяла мишка в експеримента на някакви много кофти хора. И това ми мачка чувството за лично достойнство. И това натрапчиво внушение, че си заключеник в килия за смъртници…”, коментира Ивет Костова. На което половинката на Мариана Попова отговори:

“Точно! Мащабът на цялата тази безпомощна ситуация може да се определи с една дума : ИДИОТЩИНА !”…

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.