България Новини

Светльо Витков: Да се оградят гетата! Нула толеранс! (още подробности)

Светльо Витков е категоричен, че гетата трябва да се оградят, за да няма никой преминал оттам!

Да се оградят гетата, защото само нормалните КПП-та няма да помогнат. Това алармира фронтменът на Хиподил и бивш кандидат за политик Светльо Витков.

Новината, че доста от заразените в момента са именно от гетата у нас, го накара да предложи следното:

“Заради тези, за които изолацията е майтап… времетраенето на пандемията може да се разтегля във времето, както и да се повтори.

За всички нас, на които работата е прекратена в този период, а и в близко бъдеще, такова нагло поведение е недопустимо.

Стиснали сме зъби и други органи, но това няма как да продължава безкрайно заради безхаберници.

Не само блокиране на гетата и огнищата на зараза. Ако трябва да бъдат и оградени, защото каруците и хората са високопроходими, а и тях КПП-та не ги спират да щъкат.

Сега е момента да се забрани движението на каруци на територията на Столична община. Тук не става дума за някакво унизително етническо отношение.

А за това, че тези гета със занижени хигиенни условия и невъзможност за спазване на изолация, трябва да бъдат наистина строго охранявани, докато не остане и един със съмнение за преносител. Нула толеранс!”, ядосан е и с право Светльо Витков.

“Какви каруци да пазим, като със самолети ще ги изнесат към Англия да берат ягоди и аспержи и след месец и половина ще имаме свеж внос на корона. А белия, дето си плаща данъците, дгд и да си стои вкъщи без работа и без пари…”, негодуват потребители под поста му в социалната мрежа.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.