България Новини

Евродепутатът Андрей Слабаков разтърси с отворено писмо до всички тъпанари! (виж тук)

Андрей Слабаков се изрепчи на “конспираторите”, но отнесе доста ругатни!

Режисьорът и настоящ евродепутат Андрей Слабаков взриви мрежата с отворено писмо до всички тъпанари. Под “тъпанари” той визира конспираторите, убедени, че коронавирусът не съществува. А всичко е плод на някакъв световен пъклен план.

“Отворено писмо до всички безсмъртни тъпанари!

Скъпи тъпанари, вие сте прави! Коронавирус няма! Има световна конспирация на производителите на тоалетна хартия. И вие бяхте първите, които я изкупихте!

Вие вярвате, че всички правителства в света, както и опозициите във всички парламенти са се обединили, за да ви прецакат!

Едно същество в интернет, вероятно с вроден кретенизъм, написа, че ще повярва в коронавирус, само ако Борис Джонсън умре!

Има обаче един голям проблем – коронавирусът не се интересува дали си знаещ и можещ, или си безсмъртен тъпанар.

Скъпи тъпанари, да сте живи и здрави! Робите няма какво да губят, защото не знаят какво е свобода. Вие няма как да загубите оковите на елементарното си мислене.

Спокойно, светът винаги ще има нужда от роби!”, изригна в типичния си саркастичен стил Андрей Слабаков. Моментално обаче той бе нападнат от непознати:

“Знаех си, че си прост. Но с това изказване мисля, че трябва да си събираш багажа. Вече не си онзи непознатият син на известния актьор, а си публична личност, която представлява България и следва да внимаваш какво пишеш и говориш. Или вас, богопомазаните ви дреме на…?!?”, нападна го Орлин Александров, както и няколко други. Но повечето потребители защитиха яростно Слабаков:

“Хораааа, спрете се. Стига с тази злоба, завист, отмъстителност. Какво точно ви е взел Андрей, с какво ви попречи да си живеете живота? Замълчете, огледайте се, вижте мърсотията и боклука около вас и във вас. Тогава се захващайте с другите”, заформи се почти война в профила му.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.