Новини Шоубизнес

Не е за вярване: Наталия Кобилкина изпадна в депресия! (шокира с признанието си)

Наталия Кобилкина изпадна в състояние на депресия, за нея това е нещо извънредно!

Невероятно, но факт. Прочутата и винаги усмихната Наталия Кобилкина изпадна в депресия. Не й се прави нищо… Това призна самата тя днес преди часове и разказа как съпругът й Такис Дретакис е посрещнал новината (бел.ред. правописът е запазен автентичен):

“Днес лягам на дивана и казвам на моя мъж: Край! нищо не ми се прави. Може би трябва да спря всичко и да правя нещо совсем друго.

Моя мъж ми погледна уплашено и се навел да провери дали нямам температура или корона-вирус. Оказа се че няма. Предложи ми чай или кафе. Започна да ми заплаща: и какво ще правиш? бизнеси ли? Ще ги измисляш и ще ги правиш? Краставици ли ще отгледаш?

Аз: лесно. Всички бизнеси имат едни и същи принципи, каквото и да се захвана пак ще го направя успешен. Но не в това идеята. НИЩО НЕ МИ СЕ ПРАВИ. Всичко е прекрасно, но реве ми се.

Той совсем уплашено ми погледна и каза: ну не дей… не мога да те гледа така… ну ако силно искаш по реви малко, може ще ти мине…това е рамото ми за твоя рев.

Реших първо да изгледам Замръзнало кралство-2 (мъжет ми остави на мира за 2 часа) после пострадах още 30 минути и ми мина…

И вечерта моя мъж ми покани на вечеря в хола с костюм и вратовръзка. Ех че хубаво да има разбиращ мъж като Такис Дретакис, който позволява ти да бъдеш откачалка и да ти приема на 100% c всички твоите бръмбери в главата.

Вие как се справите с вашите бръмбери?
P.S. Вече пак ми се прави неща, но в по спокоен режим”, сподели Наталия Кобилкина.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.