Шоубизнес

Ужас: Жената на Джуди Халваджиян получила мозъчен кръвоизлив при раждането!

Жената на Джуди Халваджиян едва оцеляла при раждането на дъщеря им!

Елена Халваджиян – жената на продуцента Джуди Халваджиян разтърси мрежата днес – на Деня на здравния работник. Тя сподели нещо, за което не беше признавала досега:

“29 май 2009. Тогава се роди моята Беа. Тогава се случи още нещо, което с течение на времето разбрах, колко много ме е променило. Тогава, освен че прегърнах и вдишах от най-хубавото нещо, което може да се случи на човек, получих и още един подарък от природата – мозъчен кръвоизлив.

Като пиша “подарък” – имам предвид точно това! Защото точно тоя кръвоизлив ми помогна да опозная себе си, капацитета, възможностите си и да разбера на какво съм способна в тоя живот. Затова съм благодарна. Но постът е за друго.

Без да влизам в детайли, искам да Благодаря с ума и сърцето си на Лекарите в неврохирургията на ВМА, които направиха всичко, за да мога да обичам детето си в днешния ден. Които направиха всичко, за да мога да се радвам на живота си, да дишам тоя мръсен софийски въздух, който толкова харесвам. За да мога да тракам по клавиатурата и да ви занимавам със себе си!

Благодаря, че спасихте живота ми! Благодаря, че не ми се смяхте, когато бях изпаднала в истерия заради лудия гълъб, влезнал през прозореца в стаята ми и заради това, че си бях въобразила, че ще изкълве дренажите, които стърчаха от главата ми в онзи момент.

Благодаря, че има хора като вас – безкористни, за които да си Лекар е не просто професия, а призвание! Пиша това точно сега, защото в този момент е важно да подкрепим всички, които се борят за живот – нашия, на нашите близки или приятели!

Затова тая вечер с моята Беа пак ще сме на балкона. И ще ви ръкопляскаме, и ще пеем. Щото ако не бяхте вие, моята Беа сега нямаше да има майка”, разкри жената на Джуди Халваджиян.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.