България Новини

Бизнесдамата Ваня Червенкова се върна в детството! (ето коя е любимата й книга)

Ваня Червенкова смая всички в деня на книгата, върна се в детството!

Бизнесдамата Ваня Червенкова се върна в детството днес, на празника на детската книга. Тя смая мрежата с признанието, че Пипи Дългото Чорапче я вдъхновява от малка, та до ден днешен. Ето как й е повлияла луничавата сладурана:

“Днес е Международния ден на детската книга. И от сутринта посегнах към нея… любимата ми ПИПИ!!!

Пазя я от детството си и навсякъде я мъкна през годините с багажа си. Мирише на моето детство и връща винаги спомените ми за мама и тати!

Живеех с Пипилота Виктуалия Транспаранта Ментолка Ефраимова Дългото чорапче… В нейната Вила Вилекула… със сладичкия Господин Нилсон и мечтаех да имам нейното чисто и детско сърце, нейните смели мечти!

По-късно животът ме окупира с всичките му изпитания и се наложи да я скрия дълбоко в сърцето и душата си.. заключих я и изхвърлих ключа, за да не виждат детето в мен, за да не ме нараняват, както между впрочем се случва понякога.

Но тази ДЕТСКА КНИГА ме научи на любов, доброта,състрадание , болка, плач,емпатия,научи ме да се стеснявам понякога,да бъда безумно смела в мечтите си и безразсъдно решителна в постъпките си!!! На това ме научи моята ПИПИ!!!

Да живея в алгоритъма на ЛЮБОВТА!… Независимо колко силно е сърцето ми, независимо колко белички ще направя, независимо коя съм аз… Там някъде е моята същност на малкото луничаво палаво , но с огромно сърце момиче.. наречено ПИПИ ДЪЛГОТО ЧОРАПЧЕ!!!

P.S. А коя е вашата любима детска книга?????”, попита Ваня Червенкова.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.