България Новини

Бареков ужаси: От другата седмица гетата ще взривят държавата! (виж тук)

Николай Бареков предвижда апокалиптична картина от гетата!

Буквално апокалиптична картина предвижда бившият евродепутат Николай Бареков във връзка с коронавируса и гетата у нас. Ето какво заяви той преди часове:

“Гетата посяха. От другата седмица ще взривят държавата. Никоя мисирка не говори за гетата, но скоро те ще избухнат със силата на пролетния вятър. С многобройни барикади! Ще избухват седмици наред.

Лошото е, че ще търсят много късно помощ по болниците и ще стане като в Ухан. Но няма да идват с линейки, а ще шурмуват с коли, кучета, каруци и тумби кашлящи роднини, деца, бебета…МВР и мижавата армия надали ще удържи. Ще дойде време за частни милиции и отряди между граждани.

Вероятно ще има последни КПП -та на километри от големите болници. Кой ще ги пази? Труден въпрос. Гетата преливат от хора. Върнаха ги от Западна Европа, от центъра на заразата в Италия, Испания и Белгия, където нашите тукашни гета държаха центъра на градовете и услугите.

Държаха бизнесите с най-мръсната дейност. България ще изуми и ужаси дори Европа с взрива си, поради факта, че нашият народ се беше спасил в чужбина от мизерията и безработицата тук. Сега ги върнаха заразени, болни, за да понесем заедно с Гетото цялата тежест на кризата с болното ни и източено здравеопазване.

Дали Германия ще праща самолети за умиращите българи, както прави за французите? Бойко, държиш ли връзка с бабата от Дрезден? Гешев, мародерствата по селата ще бъдат ли пак приоритет? Че май мародерите ще вилнеят скоро и в любимите за “умните и красивите” квартали.

Бойко шиел маски за ЕС, по-добре да шие униформи за цялото българско население, и детски…. Както казват от Щаба: лошото престои. Ама Щаба си няма грам представа какво е точно “лошото”.

“Ужасът” нашите доморасли премиери и генерали не са срещали очи в очи. Е, дойде и този миг. Аз го видях на няколко пъти. Не е добре”, пророкува Бареков и дано да не се окаже прав.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.