Новини

Кремена Халваджиян: Аз съм ЗА маските и глобата! Така се учат Тиквите! (виж как изригна)

Кремена Халваджиян е твърдо ЗА носенето на задържителни маски и глоба за нарушителите!

Твърдо ЗА носенето на предпазни маски и тлъста глоба за нарушителите – това иска Кремена Халваджиян и го заяви най-категорично преди минути.

Съпругата на продуцента Маги Халваджиян смята, че само така безхаберниците у нас ще си “натиснат парцалите” и ще започнат да се държат адекватно.

“Аз пък бях ЗА маските! И ЗА 5000 лв.глоба – само така Тиквите се учат на дисциплина! Ама ние пак трябва да изпъкнем с характер, нали?! С учудване забелязвам, че този път малоумие се вижда и в световен мащаб, не само у нас…

И все пак-трябва ли да се стигне до там – да разказваш трагедия от първо лице, за да осъзнаеш важността да си Разумен и Дисциплиниран!?

За Бога – вчера гледахме в новините как извозват трупове с мотокари… А пък онзи ден от терасата гледах как един екс-депутат и един Висш лекар ритаха мач с една сюрия деца!?! За единия знам, че смята, че е безсмъртен, нали е комунист! Но доктора… ДОКТОР!?!?

Аз не се виждам с децата си в момента. Внучетата ми растат и аз не мога да ги гушна, това направо ме стопява. Майка ми също виждам само на прага на вратата!

Но важно е да запазим Живота, после ще се прегръщаме! Всеки си носи кръста, разбира се, но когато твоето носене зависи от тъпотията на “съседа”, някак не ми харесва!

Носете маски! Като няма – носете шал! Останете вкъщи! Пандемия е! И… слушайте го тоя Щаб, бе, Иванови!”, изригна ядосаната Кремена Халваджиян в мрежата.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.