Новини

Слави Трифонов рапортува на ген. Мутафчийски! (виж тук)

Слави Трифонов с неприкрит сарказъм към премиера, ген. Мутафчийски и Щаба!

Шоуменът Слави Трифонов втрещи мрежата с иронията си към Борисов, ген. Мутафчийски и кризисния щаб. Ето за какво негодува Дългия и какво изстреля публично:

“Наряд по време на криза!

В тази кризисна ситуация съм безумно щастлив, че кризисният щаб се оглавява от генерал-майор, професор, доктор Венцислав Мутафчийски. Не някакъв си там лекар с бяла престилка, а генерал с черна униформа, пагони, ромбове вместо звезди.

Понякога си мисля, че с тази черна униформа му липсва само качулката и една коса. Имам предвид “коса” като земеделски атрибут. И кон. Щото, ако беше на кон, с коса и качулка щеше да бъде като един от конниците на Апокалипсиса и да казва: “Аз идвам и водя Ада след себе си!”

Откакто започна да се показва по телевизията, генерал-майор, професор, доктор Венцислав Мутафчийски все повече заприличва на един Наполеон на здравната система. Тази безапелационност, тази твърдост в изказа, този бащински поглед, загрижен за народа… Какъв лидер! Какъв водач! Какъв пълководец! Каква заплаха за рейтинга на вожда – Бойко Борисов.

Как го каза само за студентите – “хиляди студенти не се готвят да пътуват никъде”. Как съобщи само да не излизаме. Как само каза за маските. Неговите напътствия са закон за нас. Ами неговата идея – когато излизаме от вкъщи, да пускаме есемес. Искам моят есемес да гласи – “Генерале, излизам!”

Даже мисля като се връщам да пускам есемес – “Генерале, влизам!” – да знае, че съм се прибрал.
С нетърпение чакам, генерале, майоре, професоре, докторе, поне един от вас да ми въведе вечерен час.

Искам също и вечерна проверка. И искам да давам наряд през ден. За да можете и ти, и вожда Борисов, най-после да бъдете начело на казарма, съставена от цяла една държава.

Рапортува младши сержант от запаса
Станислав Тодоров Трифонов.
Рапорт даден!”, заяви шоуменът.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.