Горещо Новини

Жената на Халваджиян изтрещя в карантинено време! (виж тук)

Жената на Джуди Халваджиян си признава, че леко откача по време на изолация!

Половинката на Дужди Халваджиян – хубавата Елена “изтрещя” по време на карантина и си го признава. Тя обаче спазва стриктно мерките за сигурност и защита, но използва момента, за да развесели приятелите си в мрежата. И го постига.

“Като един типичен екстроверт, публикувам тук много по-често от нормалното (според моите представи). Ама имам нужда да си избухвам. И ей го, тая сутрин ставам, ама без да си давам зор. Нали гръмна компютърът и сега имам една задача по-малко в “рамката”, която си бях построила за дните в карантина.

Като временно безработна, шляя се по гащи из къщи, с коса ала Чубака и зомбифейс ала “живите мъртви”. Полусъбудена, нося закуска на хлапето. С едно затворено око, кафе в едната ръка и чиния в другата, влизам в хола и оставям закуската на дъщеря ми.

Виждам ужаса в очите й и в тоя момент зацепвам, че тя е в час. Във ВИДЕО час. Не знам колко хлапета от тоя многодетен клас ми видяха задните части и новия “хоум стайлинг”, но знам, че който ме е мернал, е травмиран завинаги.

Горката Беа успя само да каже: “Мамоооо…..”.. за друго не й останаха думи! После се смя, ама малко. Ей така т’ва дигитално обучение е способно да довърши нас, родителите!

5 минути по-късно гледам “Чоко и Боко”, волумето е на мах, а хлапето е в трепетно очакване на следващия тв урок, крещейки с все сила някакви тотално нечленоразделни звуци. Сега вече ми показва как се решават задачи с опашка. Сипвам си!!!”, изтрещя чаровната Елена Халваджиян.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.