Новини Шоубизнес

Ирина Тенчева бясна: Писна ми от глупост! (още подробности)

Ирина Тенчева се вбеси сериозно на мрънкачите!

Скандалът с маски или без маски да се излиза навън, сериозно вбеси половинката на Иван Христов. Ирина Тенчева избухна в мрежата категорична, че й е писнало от групаци.

“Наистина ли още има неразбиращи? Маските трябва да се носят от болни, за да препазят здравите. ПРЕДИ носенето на маски не беше задължително, защото бяхме в началото на периода на зараза.

СЕГА всички трябва да носят, защото РЕГИСТРИРАНИЯТ брой заболели расте и се предполага, че БЕЗСИМТОМНИТЕ НОСИТЕЛИ НА ВИРУСА са много много повече и навсякъде.

Мерките, които се налагат от държавата имат за цел да намалят потенциалния брой починали от коронавирус, сред които е всеки от нас. (Оказва се, че за някои е по-лесно да повярват, че всички медии организирано лъжат и докторите от болниците в САЩ и Италия са поставени актьори, отколкото в това, че могат да умрат…)

Забраната и глобата са единствените ефективни мерки за промяна на поведениети на над 70% безсмъртни българи, които правилата по подразбиране “не ги ло̀вят”. ( надявам се след като пандемията отмине, тези крайни подходи да се приложат и по отношение на всички нарушения и престъпления).

Много е лесно за разбиране и от 5 годишното ми дете… Фб познати, Отдавам мрънкането, малоумните конспирации и зо̀ра да сте винаги контра на щаб/правителство/световни новини/ научни факти, на травми от детството или на социална невръстения, следствие от променения начин на живот.

Иначе нямам обяснение защо по някакъв начин и на моята стена се прокрадват безумни тези… Прощавайте за изблика, но при сблъсък с глупостта реагирам първосигнално”, изригна Ирина Тенчева.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.