Новини Шоубизнес

Половинката на Иван Христов – Ирина Тенчева избухна неочаквано! (виж тук)

Ирина Тенчева с неочаквано откровение в мрежата!

Половинката на Иван Христов – Ирина Тенчева избухна неочаквано в мрежата преди минути. Ето какво заяви тя, предаваме думите й без редакторска намеса:

“Днес се събудих с мисъл за Анди (малкото момченце, чийто шанс да живее зависеше от Божията воля и от бързото събиране на пари за операция преди няколко седмици. Помните…). Знам, че вече е в Германия, където лекарите и родителите чакат подходящи условия, за да се случи трансплантацията.
Така мисълта ми се търкулна в друга посока…

… и в момента, в който ние водим дневници на безделието си и параноясваме от това какви “може да бъдат” икономическите последици от това лежане, искам да НИ подсетя, че в същия този момент:

– родители се борят за живота на децата си/а някои губят децата си
– стари хора живеят в непоносима самота, бедност и изолация, на фона, на които коронавирусът е незначителна абстракция
– хора с мечти, живеят с тежки диагнози
– близки на хора със зависимости търсят лек за спасението им
– двойки с репродуктивни проблеми се молят поредният опит за дете да е успешен
– подлагани на системен тормоз жени и деца стоят затворени в жилищата си с насилниците си

Мога да изброявам от първо лице типовете страдания, които за 40 години лично съм преживяла и които познавам от живота на мои приятели и близки.

Както и да го погледна, това седене в къщи, временно ограничение на социалните контакти и хипотетичните материални последици НЕ СА НАЙ-СТРАШНОТО,през което аз и хората около мен, а вярвам и повечето от четящите, сме преминали. В случай, че се разминем с черните сценарии от Италия, това няма и да бъде най-страшното.

… този пост е просто споделяне на мои мисли за хора, които споменавам в молитвите си…
… пост за напомняме, че проблемите на повечето от нас касят момент от бъдещето, който също не ни е гарантиран. Така че, насладете се на “наказанието” да спите, да готвите, да бъдете с близките си и да правите планове сега. Страшен лукс е това, да знаете”, категорична Ирина Тенчева.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.